По 500 рубли (около 13 лв.) ще раздават на всеки желаещ да

...
По 500 рубли (около 13 лв.) ще раздават на всеки желаещ да
Коментари Харесай

По 500 рубли ще раздават на човек за концерт с участието на Путин

По 500 рубли (около 13 лв.) ще раздават на всеки искащ да участва на концерт с присъединяване на Путин в Москва, отдаден на годишнината от признаването от Русия на независимостта на сепаратистите от " ДНР " и " ЛНР ", съобщи съветската версия на " Свободна Европа ", цитирайки проучване на изданието  " Можем обяснить ".

Освен това някои студенти от Московския политехнически университет получиха известия с молба да дойдат гратис на концерта и да доведат другари. Желаещите са длъжни да изпратят фотоси на паспортите си за инспекция от Федералната работа за защита (ФСО).

Предполага се, че става въпрос за концерта, разгласен на 22 февруари в Лужники. Очаква се публиката да бъде поздравена от съветския президент Владимир Путин. Ден преди този момент, 21 февруари, той ще се обърне към Федералното заседание с публична тирада. Планираната аудитория на концерта е 200 хиляди души, оповестяват съветски медии.

За последно Путин приказва на Лужники на 18 март 2022 година, три седмици след началото на войната против Украйна. Шоуто беше отдадено на осмата годишнина от анексирането на Крим.

" Можем обяснить " прецизира, че за миналогодишния септемврийски митинг-концерт по случай анексията на четири области на Украйна статисти са били набирани за същото време - 3 часа, само че тогава заплащането е било три пъти по-високо: до 1500 рубли (около 37 лева.).

На 21 февруари се навършва една година, откогато Путин разгласи признаването на независимостта на " ДНР " и " ЛНР ". На идващия ден Държавната дума и Съветът на федерацията ратифицираха съглашения за съдействие с тези сепаратистки формирания. Съветът на федерацията също даде позволение на президента да употребява съветските въоръжени сили зад граница.

На 24 февруари 2022 година по разпореждане на президента Владимир Путин Русия нахлу в Украйна.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР